úterý 30. prosince 2014

Pohanková krupicajda II

Když nevíte co k snídani a chcete spotřebovat zbytek mléka, krupicajda je jasná volba! :D Jde udělat na několik způsobů a hodně zasytí :)





     Potřebujeme:
mléko (já si na jednu porci dávám 250 ml)
pohankovou krupici (dá se sehnat aji v albertu)
něco na oslazení (med, agáve, kukuřičný slad,...)
něco dalšího do ní:
     - vlašské ořechy (povinnost!)
     - sezamová semínka
     - goji
     - chia (dobře ji zahustí)
     - sušené datle (aaaa! yummy yummy!!!)
     - čerstvé ovoce
     - hořká čokoláda (tu proženeme struhadlem, takže hoblinky nahradí klasické kakao a           je to ňamka, ale mě čokoláda padala i mimo talíř :/ )



Žádné komentáře:

Okomentovat