Po Vánocích jsem prvně v obchodě viděla doplněné zásoby v úseku s čerstvými rybami a byla šokována. Nenašla jsem jen lososa a tresku, ale přímo "flákotu" lososa! (600g za 200 stovky, neberte to!)
A tak jsme měli tataráček a druhý den vyzkoušeli gril. Losos byl šťavnatý a výborný. Na chvíli jsem ho "naložila" do olivového oleje a citrónu. Jednou jsem ho potřela bazalkovým pestem a výsledek byl úspěšný. Jako přílohu jsem zvolila brkaši.
P.S.: Zeleninka, Lambrusco a nohy hore!
A další příprava:
...mražená zeleninka na másle nebo olivovém/sezamovém oleji a pohankovými nudlemi. Yummy! :)
A tak jsme měli tataráček a druhý den vyzkoušeli gril. Losos byl šťavnatý a výborný. Na chvíli jsem ho "naložila" do olivového oleje a citrónu. Jednou jsem ho potřela bazalkovým pestem a výsledek byl úspěšný. Jako přílohu jsem zvolila brkaši.
P.S.: Zeleninka, Lambrusco a nohy hore!
A další příprava:
...mražená zeleninka na másle nebo olivovém/sezamovém oleji a pohankovými nudlemi. Yummy! :)
Žádné komentáře:
Okomentovat