Protože nápadů, co "uvařit", není nikdy dost, přidávám si sem i tyto "nerecepty".
Omeleta
Ušleháme 3 vajíčka, přidáme sůl, pepř, oblíbenou bylinku a opečeme z obou stran. Cherry rajčátka spaříme a oloupeme, vložíme do čerstvých lístků bazalky. Podáváme s čerstvou zeleninou a celozrnným chlebem (s máslem či bez).
Tuňákový toust
P.S.: Nesmíme zapomínat na těstovinový salát s vajíčkem, tuňákem a zeleninou! :)
Omeleta
Ušleháme 3 vajíčka, přidáme sůl, pepř, oblíbenou bylinku a opečeme z obou stran. Cherry rajčátka spaříme a oloupeme, vložíme do čerstvých lístků bazalky. Podáváme s čerstvou zeleninou a celozrnným chlebem (s máslem či bez).
Tuňákový toust
Chleba potřeme tenkou vrstvou másla, dáme salát, natvrdo uvařená vajíčka, kukuřici a tuňáka (ve vlastní šťávě či s olivovým olejem). První variantu ("otevřenou") mám ozvláštněnou dijonskou hořčicí, ve druhé ("zavřené") jsou navíc ředkvičky.
P.S.: Nesmíme zapomínat na těstovinový salát s vajíčkem, tuňákem a zeleninou! :)
Žádné komentáře:
Okomentovat