Nakupujeme a opět vidíme rozmarýn. A koupíme ho. A pak se do něj zamilujeme.
Potřebujeme:
rybí filety (v mém případě padl za vlast platýz)
máslo
kmín, sůl
brambory (ach, byly kupované)
rozmarýýýn
olivový olej
P.S. Když vaříte při českých peckách, po slunečném dni plném dobrých zpráv, je to moc bezva večer! (na utube jsem zadala Co bylo dál? od Jany Kirschner a nějakého týpka, pak mi tam skočila Vloupám se od o5 a Radeček a pak to jelo na Chinaski)
Potřebujeme:
rybí filety (v mém případě padl za vlast platýz)
máslo
kmín, sůl
brambory (ach, byly kupované)
rozmarýýýn
olivový olej
Filety si omyjeme a otřeme ubrouskem (nebo je na něj prostě položíme). Oškrábeme si brambory a nakrájíme na menší kousky (půlené měsíčky). Dáme je na plech vyložený pečícím papírem, pokapeme olejem, osolíme, poklademe pár smítkami rozmarýnu a šoupneme do trouby.
Teď si osmažíme rybu na másle (se solí a kmínem). Nepospícháme. Ke konci pečení brambor (cca po 15 minutách) je promícháme a přidáme k nim osmažené filety. Můžeme přidat i nakrájený stroužek česneku. Na rybu nebo brambory. Dopečeme (cca 10 minut). A je to. Simply clever.
P.S. Když vaříte při českých peckách, po slunečném dni plném dobrých zpráv, je to moc bezva večer! (na utube jsem zadala Co bylo dál? od Jany Kirschner a nějakého týpka, pak mi tam skočila Vloupám se od o5 a Radeček a pak to jelo na Chinaski)
Žádné komentáře:
Okomentovat